SiTi SfIN's FotoPage

By: SiTi SfIN M Asri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 2-Dec-2009 02:31 Email | Share | | Bookmark
Tukar Mood.

Lama dah tak update fotopages nie.. Sekarang nie banyak layan FB ngan Blog jerr.. So, new entry nengok sini k ---> http://adz-rie.blogspot.com/


Friday, 3-Apr-2009 06:24 Email | Share | | Bookmark
Celebrate Birthdaya Abah..

 
 
 
View all 5 photos...
Lepas abis dari nengok belon, lepak2 kat umah aku. So, sblm balik umah, aku singgah pi beli kek untuk abah dulu.. hehehehe..beli kat Bakked Cottege. Beli yg medium size je sebab org pun tak ramai. So, nie la kek yang dibeli on the spot tue..



Tak banyak sgt ambik, tapi yg kelakar time abah tiup lilin sebelum potong kek..hehehehe

HEPPI BIRTHDAY ATUKK....


Thursday, 2-Apr-2009 04:02 Email | Share | | Bookmark
Bellon Fiesta Putrajaya 2009

 
 
 
View all 16 photos...



Belon Panas ade kat Putrajaya dari 19 - 22 Mac 2009. Macam-macam design ade. So, aku ajak la mak abah..kak ngah..abg boy datang nengok.. Tapi yg dapat dtg kak ngah sekeluarga..mak abah..ami ngan azwa.. so aku bawah la depa gi presint 2 tue..
Punye la ramai manusia..
hehehehe..nengok gambar je la yerr...




Bergambar sebelum balik..


Yang nie gambar amik dari umah aku..



Saturday, 7-Mar-2009 01:32 Email | Share | | Bookmark
Majlis Aqiqah Adam dan Hawa..

Kecik jee.. Lahir 2.2 kilo..
yang ni adam irfan
abah memulakan acara..
View all 23 photos...
Majlis nie dibuat pada 1 Mac 2009. Adam anak fadhil hawa lak anak kak long. Kebetulan lak sorang Adam Ifran..sorang Siti Norhawa.. So, Adam dan Hawa.



Ramai gak orang yang datang..orang masjid..ngan jiran2 sekampung. Mula-mula marhaban dulu..pastu baru cukur jambul sikit. Dua-dua sekali jalan..lepas belah lelaki..belah pompuan lak. So..tgk gambar je la yerr...

Qaseh nengok hawa tukar baju..pastu dia lak mintak tukar pampers dia..



Ni gambar anak-anak buah aku...




Wednesday, 7-Jan-2009 06:32 Email | Share | | Bookmark
Qaseh 1st Party.....

tidokan dia dulu...
antara juadah yang disediakan..
 
View all 24 photos...
Nie semua gambar2 time buat birthday party dia. Mula-mula cadang nak buat birthday dia ngan papa dia sekali..tapi dah hubby lak taknak. Lagipun time tue time raya..so alang2 buat la open house sekali.. Invitation card last minutes baru bagi..


Nasib baik mak ayah abg datang hari jumaat tue, kire banyak la diorang membantu aku. Menu utama order Nasi Tomato..bihun sup kak linda tolong masakkan. Bihun goreng mak abang masak. Mak aku masak rendang ngan nasi impit jerr...
Kul 2.00 seperti yang dirancang..acara potong kek. Aku siapkan la anak dara aku tue as a princess.. Comel gitu.. tetamu time tue blum ramai, yg ade semua adik beradik aku. So, kire sepupu2 qaseh semua ade laa... Diorang la yang memeriahkan suasana menyanyi lagu hepi birthday.. Time tue hujan lebat jugak kat luar, tapi tak kisah laa..nak tunggu org lain takut lambat sangat..



Lepas hujan berenti..ramai betoi orang datang. Sronok jugak sebab kumpul ramai2. Tercapai gak hasrat nak menjamu orang makan kat umah sendiri.. So, kepada semua yang hadir memeriahkan majlis tue..mekasih banyak2 yerr.. Kalau ade rezeki lebih nanti..next year insya-allah ade open house lagi ...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net